您好,欢迎来到五一七教育网。
搜索
您的当前位置:首页全国翻译专业资格(水平)考试:2022三级笔译真题模拟及答案(1)

全国翻译专业资格(水平)考试:2022三级笔译真题模拟及答案(1)

来源:五一七教育网


全国翻译专业资格(水平)考试:2022三级

笔译真题模拟及答案(1)

共542道题

1、______(单选题) A. study B. discovery C. research D. development 试题答案:C

2、The girl made a light of her disappointment at being too sick to go to the dance.(单选题)

A. made light of B. made no light C. made interest D. made a little 试题答案:A 3、______(单选题) A. Therefore B. Nevertheless C. On the contrary D. Similarly 试题答案:B 4、______(单选题)

A. has to be B. must be C. should be D. ought to be 试题答案:A

5、Which of the following is NOT true?(单选题) A. The mental tedium will not exist in the end. B. Hand-loom weaver is the thing of the past. C. Automation is an out-of-date topic today.

D. Physical burden in the factory has already been replaced. 试题答案:C 6、______(单选题) A. understood B. enjoyed C. happy D. loving 试题答案:A 7、______(单选题) A. thought B. proved C. realized D. got 试题答案:A

8、According to the passage, the early books of etiquette, fables, and legends could not really be considered children’s literature because______.(单选题)

A. the children couldn’t read them

B. the early books were too heavy for children to use C. the stories were too difficult for children to appreciate D. the stories were for education rather than enjoyment 试题答案:D

9、The word “edge” underlined in Paragraph 5 means __________.(单选题) A. something very sharp

B. the outside limit or boundary

C. the degree of anger, nervousness or annoyance D. a slight advantage over somebody 试题答案:D

10、Extraordinary linens for the bed and bath, decorative accessories, toiletries, special gifts and more let you create an irresistible retreat for yourself or pampered guests.(单选题)

A. adept B. stubborn C. indulged D. trembling 试题答案:C

11、The word “constitute” underlined in Paragraph 1 means______.(单选题) A. form B. talk C. plan

D. look 试题答案:A

12、The Clarks haven't decided yet which hotel for staying.(单选题) A. to stay B. is to stay C. to stay at D. is for staying 试题答案:C

13、How I wish John knew how to apply grammatical rules properly and recognizes the fact that he is nearly always in the wrong.(单选题)

A. recognize B. recognized C. to recognize D. recognizing 试题答案:B

14、What does the author mean by the statement “children’s literature began to bloom” underlined in Paragraph 2?(单选题)

A. Quality illustrations and attractive formats made books more appealing. B. Illustrations often included flowers. C. It became more varied and attractive. D. It became more numerous and popular. 试题答案:D

15、In the statement of “a General Medical Council disciplinary hearing”, the synonym to the word “hearing” is______.(单选题)

A. official inquiry

B. listening case C. audit D. audience 试题答案:A

16、They tried to tell funny stories to cheer up John because he was so sullen this morning(单选题)

A. greedy B. moody C. giddy D. saucy 试题答案:B

17、I have a tinge of regret that I didn’t accept her offer.(单选题) A. taint B. sign C. shade D. mark 试题答案:C

18、Though in no means rich, he was better off than at any other period in his life.(单选题)

A. by any means B. by some means C. by all means D. by no means 试题答案:D

19、They soon moved back to the country because they did’t used to city life.(单选题)

A. usedn’t to B. wouldn’t used to C. hadn’t used to D. couldn’t get used to 试题答案:D

20、With the flood, the ship would have reached its destination on time.(单选题)

A. In case of B. In spite of C. Because of D. But for 试题答案:D

21、The research became known as the “Hawthorne effect” because(单选题) A. it was the name of the plant where the study was conducted B. it was the name suggested by the Harvard researchers C. it was the name of the principal experimenter

D. There were Hawthorne plants growing at Western Electric where the study was conducted.

试题答案:A

22、Furniture makers use glue to hold joints together and sometimes to reinforce it.(单选题)

A. its B. fast

C. hard D. them 试题答案:D

23、______(单选题) A. injured B. hindered C. destroyed D. immersed 试题答案:C

24、The study of law, with its great number of cases, statutes, and contracts, can be a tedious process.(单选题)

A. curious B. tiresome C. challenging D. overwhelming 试题答案:B

25、______(单选题) A. business B. venture C. property D. face 试题答案:A

26、A tamarin can be called any of the following except(单选题) A. a monkey

B. a primate C. a house cat D. a lion tamarin 试题答案:C

27、______(单选题) A. positive B. negative C. satisfactory D. gratifying 试题答案:B

28、She told me that she has already gone to the United States four times before she attended that conference.(单选题)

A. had already been B. has already been C. already went D. was already going 试题答案:A

29、______(单选题) A. what B. whatever C. how D. however 试题答案:C

30、Gooseneck barnacles attach themselves to objects such as decks and boats.(单选题)

A. fasten B. propel C. limit D. compare 试题答案:A

31、When required by their parents to eat spinach and other green vegetables, many children only do so reluctantly.(单选题)

A. imitatively B. impatiently C. unwillingly D. unknowingly 试题答案:C

32、______(单选题) A. villages B. areas C. towns D. houses 试题答案:B

33、______(单选题) A. premier B. primary C. premium D. precision 试题答案:C

34、______(单选题) A. positive B. negative C. satisfactory D. gratifying 试题答案:B

35、Scientific evidence from different fields of study demonstrates that in most humans the left hemisphere of the brain controls language.(单选题)

A. spectaculars B. disciplines C. spectrums D. instructions 试题答案:B

36、They may need to review the strategy considerably more thoroughly than they have done to date.(单选题)

A. comparably B. entirely C. explicitly D. deservedly 试题答案:B

37、Scarcely had they settled themselves in their seats in the theatre while the curtain went up.(单选题)

A. than B. when C. before

D. as soon as 试题答案:B

38、If the author’s predictions are realized, the demand for unskilled workers will be __________.(单选题)

A. very high B. very low

C. the same as today D. constantly rising 试题答案:B

39、The legislature passed a law to abolish the surtax.(单选题) A. increase B. create C. improve D. eliminate 试题答案:D

40、______(单选题) A. brightness B. foreseeing C. foresight D. prediction 试题答案:C

41、______(单选题) A. thing B. reality

C. fact D. conclusion 试题答案:C

42、On January 20, 1778 Captain James Cook took his two vessels into a small harbor on the island of Kauai.(单选题)

A. assistants B. ships C. vehicles D. guns 试题答案:B

43、The ice cream cone, the hamburger, and iced tea were all introduced at the 1904 Louisiana Purchase Exposition informally known as the St. Louis Fair.(单选题)

A. previously B. unofficially C. visibly D. experimentally 试题答案:B

44、What is the name of the place where the doctor’s NHS practice is done?(单选题)

A. In Ealing.

B. In the downtown of London. C. In one of London’s suburbs. D. In Heston near the Gym. 试题答案:C

45、Very little was said about the matter, wasn’t it?(单选题) A. is it B. was there C. was it D. wasn’t he 试题答案:C

46、What is the best title for this passage?(单选题) A. Globalization of the World

B. Rapid Development of High-tech Communication Equipment and Overseas Market C. Secret of Success for Modern Business

D. Key Factors for Business and Business People in Modern World 试题答案:D

47、______(单选题) A. means B. approaches C. modes D. measures 试题答案:D

48、______(单选题) A. quality B. deal C. lot D. amount 试题答案:B

49、But the fragile ecosystem could be hurt by a plan to dredge more than 23 miles of river at the delta’s southern end.(单选题)

A. flimsy B. optical C. marginal D. vacant 试题答案:A

50、For children, playing is an automatic and integral component of growing up.(单选题)

A. reminder B. corrosion C. junction D. part 试题答案:D

51、There are actually too many opportunities to learn more, to see more, and to understand more, and they all require us to change, at least a little bit, in order to make progress.(单选题)

A. very many B. too much C. so many D. extremely many 试题答案:C

52、This passage is most probably taken from _________.(单选题) A. an academic paper B. a newspaper report

C. a textbook about magnets D. a science fiction 试题答案:A

53、Who wrote “Little Women”?(单选题) A. Charles Dodgson. B. Edwards Lear. C. Samuel Clemens. D. Louisa May Alcott. 试题答案:D

54、______(单选题) A. Symptoms B. Signals C. Highlights D. Incidences 试题答案:A

55、Eve had to pay $5.00 because she wrote a bad check. She should deposite her money before she wrote a check.(单选题)

A. must have deposited B. might have deposited C. could have deposited D. should have deposited 试题答案:D

56、______(单选题) A. prevent

B. inhibit C. keep D. motivate 试题答案:B

57、The word “it” underlined in Paragraph 2 refers to __________.(单选题) A. the experiment B. economic motivation

C. the Western Electric Hawthorn plant D. the Hawthorne effect 试题答案:D

58、As much is known about what occurs during sleep, the precise function of sleep and its different stages remains largely in the realm of assumption.(单选题)

A. Because B. Since C. For D. While 试题答案:D

59、______(单选题) A. relationship B. relation C. thing D. matter 试题答案:A

60、We seem oblivious of the fragility of the earth’s natural system.(单选题)

A. frailty B. solitude C. prevalence D. fission 试题答案:A

61、______(单选题) A. special B. peculiar C. gross D. total 试题答案:D

62、______(单选题) A. arise B. derive C. raise D. originate 试题答案:A

63、The critics tended to speculate to who had the greatest influence on the development of that writer’s novels.(单选题)

A. as to

B. so as to C. that D. such that

试题答案:A

、______(单选题) A. Having B. With C. In D. On 试题答案:B

65、______(单选题) A. best B. justice C. fair D. worst 试题答案:D

66、______(单选题) A. up B. out C. away D. with 试题答案:A

67、______(单选题) A. better than B. instead of C. as well as D. rather than

试题答案:C

68、______(单选题) A. enrich B. widen C. enlarge D. spread 试题答案:C

69、What is the best title for the passage?(单选题) A. Ups and Downs of Online Business B. Online Business vs Traditional Business C. Apparel Online Stores D. The Future of Online Stores 试题答案:A

70、Spearmint is distilled for flavoring chewing gum and candy and used as a disguise for disagreeable tastes in medicine.(单选题)

A. inconsistent B. opposing C. unpleasant D. unbearable 试题答案:C

71、______(单选题) A. income B. conscience C. responsibility

D. willingness 试题答案:A

72、______(单选题) A. startle B. fear C. frighten D. shock 试题答案:A

73、______(单选题) A. variety B. amusement C. sundries D. fun 试题答案:A

74、______(单选题) A. features B. efforts C. changes D. attempts 试题答案:C

75、______(单选题) A. danger B. peril C. threat

D. disparity 试题答案:C

76、This volume comprises samples from the works of one hundred authors in the past fifty years.(单选题)

A. contains B. sprays C. splits D. spear 试题答案:A

77、______(单选题) A. happy B. families C. it D. up 试题答案:C

78、______(单选题) A. residence B. inhabitance C. occupant D. people 试题答案:C

79、The author believes before long, machines will __________.(单选题) A. actually replace unskilled workers B. have learned to think for us

C. be shaped like robots D. no longer be needed 试题答案:A

80、______(单选题) A. considerate B. considerable, C. conservative D. consistent 试题答案:B

81、______(单选题) A. Therefore B. Yet C. Moreover D. Thus 试题答案:B

82、He meant telling us about it, but he forgot to tell us.(单选题) A. to be telling B. telling C. to have told D. having told 试题答案:C

83、______(单选题) A. except B. except for

C. instead D. instead of 试题答案:D

84、Mr. Smith was occupied in preparing for his lessons and marking students’ compositions.(单选题)

A. was absorbed in B. was freed from C. was busy with D. was attracted by 试题答案:C

85、Variations in the color of sea water from blue to green seem to be caused by high or low concentrations of salt.(单选题)

A. Changes B. Descriptions C. Measures D. Clarity 试题答案:A

86、______(单选题) A. yearly B. daily C. weekly D. total 试题答案:A

87、______(单选题) A. to

B. for C. in D. at 试题答案:D

88、______(单选题) A. displaying B. describing C. creating D. exchanging 试题答案:A

、The ability to communicate ideas and instruction was all necessary for the incredible development of the frontal brain lobe in human beings.(单选题)

A. all that was necessary B. necessary all that C. all necessary that D. that all was necessary 试题答案:A

90、Of course, there have been times, as a young man, when I got tired from study and devoted my time to playing.(单选题)

A. tired of B. got tired of C. tired up D. used to tire of 试题答案:B

91、______(单选题)

A. quality B. deal C. lot D. amount 试题答案:B

92、With the change of red fights, there are long queues of vehicles that wait while a few people who walk across the zebra.(单选题)

A. wait...walk B. waiting...walking C. waiting...walk D. wait...walking 试题答案:C

93、Since the Second World War, most urban growth in the United States has occurred on the outskirts of existing metropolitan areas.(单选题)

A. counties B. edges C. streets D. intersections 试题答案:B

94、______(单选题) A. reduced B. transformed C. formed D. made 试题答案:B

95、______(单选题) A. available B. enough C. sufficient D. convenient 试题答案:A

96、Fierce storms have been hampering rescue efforts and there is now little chance of finding more survivors.(单选题)

A. disconcerting B. delaying C. confusing D. impeding 试题答案:D

97、The legislature passed a law to abolish the surtax.(单选题) A. increase B. create C. improve D. eliminate 试题答案:D

98、If active measures are not taken, fossil fuel will be consumed soon in the world.(单选题)

A. used up B. bring up C. headed out D. handed down

试题答案:A

99、______(单选题) A. In other words B. To sum up C. On the contrary D. Generally speaking 试题答案:A

100、______(单选题) A. special B. peculiar C. gross D. total 试题答案:D

101、Scarcely had they settled themselves in their seats in the theatre while the curtain went up.(单选题)

A. than B. when C. before D. as soon as 试题答案:B

102、______(单选题) A. best B. justice C. fair

D. worst 试题答案:D

103、What is the best title for the passage?(单选题) A. Ups and Downs of Online Business B. Online Business vs Traditional Business C. Apparel Online Stores D. The Future of Online Stores 试题答案:A

104、______(单选题) A. making B. standing C. planning D. taking 试题答案:C

105、______(单选题) A. devoted B. loving C. beloved D. bridal 试题答案:D

106、______(单选题) A. buy B. purchase C. chase

D. shopping 试题答案:B

107、______(单选题) A. variety B. amusement C. sundries D. fun 试题答案:A

108、For one thing, compulsory service would be vulnerable to legal attack as involuntary servitude.(单选题)

A. obligatory B. inflammatory C. satisfactory D. consolatory 试题答案:A

109、Many people prefer to have their tax forms completed by a professional rather than having done it themselves.(单选题)

A. doing B. do

C. to do D. did 试题答案:B

110、All mammals have hair, but not always evident.(单选题) A. but it is not B. but it is

C. but they are not D. but they are 试题答案:A

111、No such things as ghost exists in the world. That’s your illusion.(单选题)

A. No such a thing as B. No such thing as C. No such thing as a D. No such a thing as a 试题答案:B

112、The word “characterized” underlined in Paragraph 2 means______.(单选题)

A. rejected B. described C. devalued D. amused 试题答案:B

113、Mary's daughter, although only six years old, showed ingenuity in making a dress for her doll.(单选题)

A. thoughtfulness B. cleverness C. sincerity D. truthfulness 试题答案:B

114、Alexander Hamilton was accused of being involved in a scheme to establish a separate nation in the western part of the United States.(单选题)

A. plot B. decision C. order D. notion 试题答案:A

115、______(单选题) A. spaces B. aspects C. directions D. places 试题答案:D

116、William failed all his exams. He should’t miss so many classes.(单选题)

A. mustn’t miss. B. couldn’t have missed C. might have missed D. shouldn’t have missed 试题答案:D

117、______(单选题) A. draining B. working C. touching D. drilling

试题答案:A

118、You can take off your raincoat now. The rain seems to stopped.(单选题) A. to stop B. to have stopped C. to have been stopped D. to have been stopping 试题答案:B

119、______(单选题) A. factors B. ingredients C. composers D. facts 试题答案:B

120、Camels have extra, almost transparent, eyelids through which they can see in sandstorms.(单选题)

A. additional B. invaluable C. protective D. sensitive 试题答案:A

121、With the flood, the ship would have reached its destination on time.(单选题)

A. In case of B. In spite of C. Because of

D. But for 试题答案:D

122、Not much people realize that apples have been cultivated for over 3,000 years.(单选题)

A. Not many B. Not enough C. Without many D. No many 试题答案:A

123、Part of the reason for the change in focus from economics to a more multifaceted approach to the psychological effects on doing work was __________.(单选题)

A. due to the recognition that workers should be happy at work to maintain high productivity

B. a general conclusion that pay was sometimes not the most important factor C. because the Hawthorne study continued for so long D. because the workers requested it 试题答案:B

124、______(单选题) A. for B. with C. without D. except 试题答案:A

125、No sooner had he seen the horrible sight while he stood motionlessly.(单选题)

A. than B. before C. when D. as 试题答案:A

126、The preliminary estimate of gains in gross national product indicated that recovery from recession was faster than anticipated.(单选题)

A. regression B. restoration C. restraint D. reversion 试题答案:A

127、People buy insurance in order to substitute a small, certain, tolerable loss for a large, uncertain, catastrophic one.(单选题)

A. dominate B. input C. exchange D. manipulate 试题答案:C

128、______(单选题) A. right B. true C. factual D. fact 试题答案:B

129、______(单选题) A. premier B. primary C. premium D. precision 试题答案:C

130、The advantage of employees having foreign language skills is that they can __________.(单选题)

A. better control the whole negotiation process B. easily find new approaches to meeting market needs C. fast-forward their proposals to headquarters D. easily make friends with businesspeople abroad 试题答案:A

131、______(单选题) A. in effect B. as a result C. for example D. in a sense 试题答案:C

132、The ability to communicate ideas and instruction was all necessary for the incredible development of the frontal brain lobe in human beings.(单选题)

A. all that was necessary B. necessary all that C. all necessary that D. that all was necessary

试题答案:A

133、From the passage we learn that _________.(单选题)

A. turtles are the only source used to make medicine to cure a number of ailments B. some chemical substances may have the same effect as turtles C. turtles are nearly extinct in China

D. turtle dishes are the only expensive delicacy in Chinese restaurants 试题答案:B

134、Blessed are those who are persecuted for righteousness’ sake.(单选题) A. murdered B. pursued C. oppressed D. evaluated 试题答案:C

135、Which of the following is NOT mentioned in the last paragraph?(单选题) A. Biologists began to study new species of turtles for Chinese food markets. B. Biologists discovered a few rare species of turtles as a result of search previously

C. Some species of turtles will soon be extinct if they are caught and killed at the present speed.

D. Turtles will soon be a target for rare collectors as dear as pearl and diamond. 试题答案:D

136、______(单选题) A. Therefore B. Yet C. Moreover

D. Thus 试题答案:B

137、The government is believed to be considering passed a law making it a crime to import any kind of weapons.(单选题)

A. to pass B. to have passed C. passing D. having passed 试题答案:C

138、______(单选题) A. progressed B. generated C. developed D. advanced 试题答案:C

139、______(单选题) A. similar B. long C. different D. short 试题答案:D

140、Niagara Falls is a great tourist attraction, luring millions of visitors each year.(单选题)

A. serving B. attracting

C. entertaining D. receiving 试题答案:B

141、He told the doctor that he’d not rather having the operation unless it was absolutely necessary.(单选题)

A. rather not have B. rather not to have C. not rather have D. rather not having 试题答案:A

142、After crude oil is extracted from a well, it is usually piped to a refinery.(单选题)

A. unrefined B. toxic C. transparent D. turbid 试题答案:A

143、They know that strong winds, mild and humid air, and cold air near to each other might trigger a really explosive weather situation.(单选题)

A. cause B. imply C. forecast D. reduce 试题答案:A

144、Stop dwelling on your problems and do something about them!(单选题)

A. abiding B. lingering C. expatiating D. expressing 试题答案:C

145、______(单选题) A. is B. was C. goes D. gets 试题答案:C

146、The word “it” underlined in Paragraph 2 refers to______.(单选题) A. publishing B. books C. life D. childhood 试题答案:D

147、______(单选题) A. disputes B. changes C. arguments D. calls 试题答案:B

148、As a matter of fact, Saudi Arabia’s oil reserves are only second with those of Kuwait.(单选题)

A. come second falling B. come second with C. are only second to D. are second only to 试题答案:D

149、It is really a modern firm. Its turnout is so large that it can notably influence the market.(单选题)

A. vaguely B. conspicuously C. obscurely D. famously 试题答案:B

150、______(单选题) A. artisan B. art C. arts D. artistic 试题答案:C

151、______(单选题) A. trait B. feature C. genre D. style

试题答案:C

152、In the coming years, people will __________.(单选题) A. have more machines at their disposal B. experience starvation C. never work

D. have fewer machines at their disposal 试题答案:A

153、No sooner had he seen the horrible sight while he stood motionlessly.(单选题)

A. than B. before C. when D. as 试题答案:A

154、______(单选题) A. that B. which C. what D. how 试题答案:D

155、Variations in the color of sea water from blue to green seem to be caused by high or low concentrations of salt.(单选题)

A. Changes B. Descriptions C. Measures

D. Clarity 试题答案:A

156、______(单选题) A. in B. with C. called D. by 试题答案:C

157、The central idea of the above passage is that __________.(单选题) A. attitudes affect our actions

B. teachers are important in developing or changing pupils’ attitudes C. attitudes can be changed by some classroom experiences

D. by their attitudes, teachers inadvertently affect pupils’ attitudes 试题答案:B

158、It can be inferred from the passage that the pupils __________.(单选题)

A. usually study a certain subject in greater details at home than at school B. usually do not study a certain subject at home C. study the subjects only at school

D. study a subject more deeply at school than at home 试题答案:D

159、______(单选题) A. anytime B. times

C. sometimes D. sometime 试题答案:D

160、______(单选题) A. features B. efforts C. changes D. attempts 试题答案:C

161、No adults would like to admit that they are weaker than children to solve sticky and puzzling problems.(单选题)

A. to solve about B. solve

C. in solving about D. in solving 试题答案:D

162、______(单选题) A. opportunities B. experience C. skills D. supply 试题答案:B

163、What is the best title for this passage?(单选题) A. Globalization of the World

B. Rapid Development of High-tech Communication Equipment and Overseas Market C. Secret of Success for Modern Business

D. Key Factors for Business and Business People in Modern World 试题答案:D

1、______(单选题) A. nothing else B. something else C. anything else D. none 试题答案:A

165、He meant telling us about it, but he forgot to tell us.(单选题) A. to be telling B. telling C. to have told D. having told 试题答案:C

166、The word “multifaceted” underlined in Paragraph 3 means __________.(单选题)

A. versatile B. complex C. many-sided D. multitude 试题答案:C

167、Online retailer Dressmart _______.(单选题)

A. proved right to do too much in a short time period B. carried out the plan of doing its business at home first C. made great profits by expanding its business abroad D. contracted its business from abroad before complete failure 试题答案:D

168、______(单选题) A. when B. after C. until D. till 试题答案:C

169、______(单选题) A. durable B. excessive C. surplus D. multiple 试题答案:D

170、______(单选题) A. he should B. should he C. had he D. he had 试题答案:B

171、______(单选题)

A. licensed B. allowed C. followed D. neglected 试题答案:C

172、The war broke out in the outskirt of the capital of the country.(单选题)

A. surrounding regions B. stock yards

C. manufacturing districts D. backstreets 试题答案:A

173、______(单选题) A. planet B. sky C. ocean D. space 试题答案:A

174、______(单选题) A. conceived B. thought C. believed D. perceived 试题答案:A

175、______(单选题) A. Oil B. Exhaust C. Smoke D. Gas 试题答案:C

176、______(单选题) A. depends B. decides C. defies D. defenses 试题答案:A

177、To be frank, I’d rather you had not involved in the case.(单选题) A. were not involved B. not involved

C. not to involved D. will not be involved 试题答案:A

178、______(单选题) A. licensed B. allowed C. followed D. neglected 试题答案:C

179、______(单选题) A. name B. terms C. case D. eyes 试题答案:D

180、There is something suspect about unanimous praise in this context.(单选题)

A. coincidental B. unacceptable C. concordant D. Formidable 试题答案:C

181、He was a portly gentleman with an enormous appetite. So sometimes he moved about clumsily.(单选题)

A. trimly B. awkwardly C. partly D. popularly 试题答案:B

182、______(单选题) A. break B. shake C. touch D. push

试题答案:B

183、______(单选题) A. to B. in C. from D. beyond 试题答案:D

184、______(单选题) A. helpful B. suitable C. unstable D. awful 试题答案:C

185、The word “multifaceted” underlined in Paragraph 3 means __________.(单选题)

A. versatile B. complex C. many-sided D. multitude 试题答案:C

186、This was but an additional testimony of the superiority of the socialist economic system over the capitalist economic system.(单选题)

A. proof B. witness C. evidence

D. validity 试题答案:A

187、The breakup of the habitats resulted in the following except __________.(单选题)

A. a lack of food for tamarins to live on B. potential threats to tamarins coming nearby

C. tamarins’ hardly coming down trees to avoid predators D. a good fortune for many other threatened animals 试题答案:D

188、Amateur cooks have joined the craze with the help of more than 20 cookbooks which devote exclusively with hot and spicy Mexican, Thai and Cajun foods.(单选题)

A. that devote exclusively to B. devoting exclusively of C. that devotes exclusively with D. that devoting exclusively to 试题答案:A

1、The number of USA citizens who are eligible to vote continues to increase.(单选题)

A. encouraged B. enforced C. expected D. entitled 试题答案:D

190、______(单选题)

A. give B. supply C. provide D. pay 试题答案:D

191、______(单选题) A. from B. apart C. beyond D. above 试题答案:C

192、The rivers flow through some of the world’s grimiest areas, picking up oil, lead and other toxic materials, as well as fertilizer residues and nuclear fallout from Chernobly.(单选题)

A. worldly B. poisonous C. wholesome D. void 试题答案:B

193、Although nobody was very enthusiastic about it, they decided to cancel the trip.(单选题)

A. Provided B. On condition that C. See to it that D. Seeing that

试题答案:D

194、Tamarins lost the paradise of their tree-bound niche mainly because the Portuguese __________.(单选题)

A. cut down trees to make rooms of the houses B. cleared the forests to set up cities and farms C. deforested some regions for playgrounds D. hunted the most distinctive monkeys 试题答案:B

195、______(单选题) A. got B. alternated C. altered D. taken 试题答案:C

196、______(单选题) A. improper B. risky C. fair D. wise 试题答案:D

197、______(单选题) A. In other words B. To sum up C. On the contrary

D. Generally speaking 试题答案:A

198、______(单选题) A. On the contrary B. On the average C. On the whole D. On the other hand 试题答案:A

199、______(单选题) A. production B. storage C. provide D. supply 试题答案:D

200、______(单选题) A. is B. was C. goes D. gets 试题答案:C

201、The artist captured the girl’s personality in his photograph.(单选题) A. distorted B. caught C. masked

D. flattered 试题答案:B

202、______(单选题) A. get B. buy C. bet D. obtain 试题答案:B

203、“You are very selfish. It’s high time you will realize that you are not the most important person in the world.” Edgar said to his boss angrily.(单选题)

A. realized B. have realized C. realize D. should realized 试题答案:A

204、I do not advocate building the park near a jetport, which might make people to suffer from defective hearing.(单选题)

A. make people suffering from defective hearing B. make people suffer from defective hearing C. make people suffer defective hearing D. make people to suffer defective hearing 试题答案:B

205、______(单选题) A. themselves

B. friends C. strangers D. others 试题答案:C

206、Elworth’s barn burnt down,but they saved what cattle which were in the barn.(单选题)

A. there B. that C. they D. where 试题答案:A

207、The farmers know that fertilizer can accelerate the growth of these tomato plants.(单选题)

A. accommodate B. accord C. quicken D. accomplish 试题答案:C

208、At the World Literary Center, an organization that works to help people read, the helpers work hard, enabling them to successfully reach their goals.(单选题)

A. assistants B. volunteers C. part-timers D. amateurs

试题答案:B

209、The plane was circling over the landing field for l5 minutes when the pilot was told that he should use the Westside Field.(单选题)

A. is B. Would be C. has been D. had been 试题答案:D

210、The word “sturdy” underlined in Paragraph 1 means______.(单选题) A. robust B. ornate C. soft D. hard 试题答案:D

211、Wang’s zeal was contagious; soon all his fellow students were busily making posters, inspired by his ardent enthusiasm for the cause.(单选题)

A. eager B. enthusiasm C. zealot D. fanatic 试题答案:B

212、______(单选题) A. group B. individual C. personnel

D. corporation 试题答案:A

213、His hard-working spirit attracted and activated others. As a result, the work was completed ahead of schedule.(单选题)

A. strove for B. stirred up C. stripped away D. stretched out 试题答案:B

214、This was but an additional testimony of the superiority of the socialist economic system over the capitalist economic system.(单选题)

A. proof B. witness C. evidence D. validity 试题答案:A

215、John doesn’t like going out, but occasionally he will go to the town.(单选题)

A. once again B. again and again C. now that D. now and then 试题答案:D

216、Ten o’clock is a very late hour for a boy of his age to stay up.(单选题)

A. too late an hour B. a too late hour C. very much late an hour D. a so late hour 试题答案:A

217、The scenery on the way was truly spectacular , with beautiful mountains, rivers and valleys, and I took a lot of pictures from the window.(单选题)

A. notorious B. amazing C. noble D. diplomatic 试题答案:B

218、After months of fighting the rebels were subdued in that country.(单选题)

A. surrendered B. attacked C. conquered D. elevated 试题答案:C

219、The farmers know that fertilizer can accelerate the growth of these tomato plants.(单选题)

A. accommodate B. accord C. quicken D. accomplish

试题答案:C

220、The ice cream cone, the hamburger, and iced tea were all introduced at the 1904 Louisiana Purchase Exposition informally known as the St. Louis Fair.(单选题)

A. previously B. unofficially C. visibly D. experimentally 试题答案:B

221、Human civilization is now the dominant cause of change in the global environment.(单选题)

A. supreme B. suspicious C. paramount D. autonomous 试题答案:C

222、Since Jonas Salk came up with his polio vaccine, infantile paralysis has virtually disappeared from the United States.(单选题)

A. surfaced with B. raised the price of C. discovered D. elevated 试题答案:C

223、______(单选题) A. nature

B. identity C. quantity D. trait 试题答案:A

224、Algae vary in their capacity to tolerate salinity changes.(单选题) A. indication B. ability C. effort D. intellect 试题答案:B

225、______(单选题) A. culture B. art C. ideology D. identity 试题答案:A

226、The combined evidence of history and ecology seems to support one general deduction : the less violent the man made changes, the greater the probability of successful readjustment in the biotic pyramid.(单选题)

A. inference B. induction C. hypothesis D. speculation 试题答案:A

227、We are not yet near Hudson Bay. We have to go to the north far.(单选题)

A. to the farther north B. far to the northern C. farther north D. far northern 试题答案:C

228、Which of the following is NOT true?(单选题) A. The mental tedium will not exist in the end. B. Hand-loom weaver is the thing of the past. C. Automation is an out-of-date topic today.

D. Physical burden in the factory has already been replaced. 试题答案:C

229、A newly developed plastic, prized by engineers for its low weight and its durability , has been developed.(单选题)

A. low cost B. flexibility C. long life D. versatility 试题答案:C

230、The best title of the passage can be____________.(单选题) A. A Dishonest Person

B. The Guilty Practice for a Noble Profession C. The Illegal NHS of a GP in London D. The Fortune-making Activities of a Doctor

试题答案:B

231、What is the author’s attitude toward high-tech communications equipment?(单选题)

A. Critical. B. Prejudiced. C. Indifferent. D. Positive. 试题答案:D

232、He was such a good friend that he was practically a member of the family.(单选题)

A. virtually B. theoretically C. skillfully D. seasonally 试题答案:A

233、______(单选题) A. assistance B. guidance C. confidence D. tolerance 试题答案:C

234、Eve had to pay $5.00 because she wrote a bad check. She should deposite her money before she wrote a check.(单选题)

A. must have deposited B. might have deposited

C. could have deposited D. should have deposited 试题答案:D

235、______(单选题) A. in effect B. as a result C. for example D. in a sense 试题答案:C

236、In the near future, starvation will be prevented by __________.(单选题)

A. Chinese agriculture B. use of new fertilizers

C. control of the diseases and the heredity of plants and animals D. vitamin pills 试题答案:C

237、The mass production of goods from the Industrial Revolution in the 1800’s made person-to-person selling less efficient than mass distribution.(单选题)

A. influential B. effective C. sensible D. frequent 试题答案:B

238、______(单选题) A. takes

B. makes C. does D. holds 试题答案:B

239、______(单选题) A. unique B. dual C. global D. national 试题答案:C

240、______(单选题) A. but B. not C. or D. nor 试题答案:C

241、A land ethic of course cannot prevent the conversion, management, and use of the resources of soil, waters, plants and animals.(单选题)

A. altercation B. alternation C. alteration D. allocation 试题答案:C

242、I urged all the students to take the initiative in their own hands to determine their goals for further pursuit rather than to depend on their teachers and their parents.(单选题)

A. determine B. determining C. in determining D. for determining 试题答案:C

243、Until about a century ago, the deep ocean floor, was completely inaccessible, hidden beneath waters averaging 3,600 meters deep.(单选题)

A. understandable B. recognizable C. unreachable D. unusable 试题答案:C

244、______(单选题) A. what B. whatever C. how D. however 试题答案:C

245、______(单选题) A. spreads B. points C. moves

D. distracts 试题答案:B

246、American Indian cultures differ markedly from one another in language and in life-style.(单选题)

A. historically B. regionally C. thereby D. significantly 试题答案:D

247、______(单选题) A. want B. leave C. sink D. render 试题答案:B

248、The students expected there having been more reviewing classes before the final exams.(单选题)

A. is B. being C. have been D. to be 试题答案:D

249、I find that most children’s books are about boys, men and male animals, and most deal about male adventures.(单选题)

A. deal with

B. are dealing with C. deal in D. are dealing in 试题答案:A

250、Luther Whitney, the perfectionist cat burglar played by Clint Eastwood in Absolute Power, is as meticulous in his craftsmanship as Vermeer, as adept at disguise as Alec, as elusive as Houdini.(单选题)

A. absurd B. proficient C. obvious D. hilarious 试题答案:B

251、______(单选题) A. require B. advise C. ask D. tell 试题答案:A

252、______(单选题) A. strength B. force C. tension D. power 试题答案:D

253、The word “cornered” underlined in the last paragraph means _______.(单选题)

A. acquired B. driven away C. accumulated D. contacted 试题答案:A

254、The word “optimum” underlined in Paragraph 1 means______.(单选题) A. positive B. favorable C. best D. alternate 试题答案:C

255、If only I am enough vitality,I could probably do without my one-o’clock nap.(单选题)

A. had enough had B. had enough C. has enough D. has had enough 试题答案:B

256、We cannot compromise with those whose principles are directly opposed to our own.(单选题)

A. skip over B. sit upon C. give in to

D. smooth away 试题答案:C

257、I should say Henry is not very much a writer as a reporter.(单选题) A. that B. so C. this D. as 试题答案:B

258、The author implies that __________.(单选题)

A. the teacher should guide all discussions by revealing her own attitude B. in some aspects of social studies a greater variety of methods can be used in the upper grades than in the lower grades

C. people usually act on the basis of reasoning rather than emotion D. children’s attitudes often come from those of other children 试题答案:B

259、______(单选题) A. form B. shape C. way D. means 试题答案:A

260、The European online fashion business __________.(单选题) A. has gone through the most difficult times B. was in a big boom some time ago

C. lost support of all its stockholders

D. made much money from urban sportswear last year 试题答案:B

261、The abbreviation of “GP” in the passage can probably mean____________.(单选题)

A. General Practioner B. General Profession C. General Practice D. Graduate in Pharmacy 试题答案:A

262、______(单选题) A. devoted B. loving C. beloved D. bridal 试题答案:D

263、At the World Literary Center, an organization that works to help people read, the helpers work hard, enabling them to successfully reach their goals.(单选题)

A. assistants B. volunteers C. part-timers D. amateurs 试题答案:B

2、The waterfront is notorious for bringing out thievery in the human spirit, as any owner will testify.(单选题)

A. infamous B. arrogant C. weird D. spotted 试题答案:A

265、Stop dwelling on your problems and do something about them!(单选题) A. abiding B. lingering C. expatiating D. expressing 试题答案:C

266、A good dictionary will help you up in your reading.(单选题) A. in B. out C. down D. through 试题答案:B

267、The combined evidence of history and ecology seems to support one general deduction : the less violent the man-made changes, the greater the probability of successful readjustment in the biotic pyramid.(单选题)

A. inference B. induction C. hypothesis

D. speculation 试题答案:A

268、The word “despot” underlined in Paragraph 2 means a person __________.(单选题)

A. who enjoys a high reputation B. who is very successful in politics C. with unlimited powers

D. who deposits a large sum of money in a bank 试题答案:C

269、______(单选题) A. spreads B. points C. moves D. distracts 试题答案:B

270、______(单选题) A. charities B. risks C. ventures D. perils 试题答案:B

271、______(单选题) A. got B. alternated

C. altered D. taken 试题答案:C

272、______(单选题) A. oblivious B. obvious C. oblique D. obscure 试题答案:B

273、We tried moving the piano,but it looked better while it was originally.(单选题)

A. where B. when C. as D. than 试题答案:A

274、______(单选题) A. occurred B. happened C. made D. got 试题答案:A

275、It was clear that they abused their power and rode roughshod over the people.(单选题)

A. hauled

B. misused C. deceived D. acquired 试题答案:B

276、As a matter of fact, Saudi Arabia’s oil reserves are only second with those of Kuwait.(单选题)

A. come second falling B. come second with C. are only second to D. are second only to 试题答案:D

277、______(单选题) A. if only B. now that C. so that D. even if 试题答案:C

278、______(单选题) A. create B. conserve C. harness D. reserve 试题答案:B

279、______(单选题)

A. However B. Therefore C. Meanwhile D. Subsequently 试题答案:A

280、We will show how the International Olympics have commercialized

internationally, and are financed from corporate and private sponsorships and how this funding scenario can be used to fund new projects.(单选题)

A. within B. into C. through D. than 试题答案:C

281、______(单选题) A. means B. approaches C. modes D. measures 试题答案:D

282、______(单选题) A. some B. any C. none D. one 试题答案:C

283、______(单选题) A. in B. to C. of D. for 试题答案:A

284、The phrase “call-outs” in the passage is used to____________.(单选题)

A. cancelled NHS

B. emergent visits to his patients at any time C. night visits to the home of his patients D. night walks out of his home 试题答案:C

285、The pie had been in the oven for twenty minutes,with ten another pies to go,and Kasia was reading to Jim,when a knock sounded on the apartment door.(单选题)

A. other

B. ten other C. another ten D. more ten 试题答案:C

286、They may need to review the strategy considerably more thoroughly than they have done to date.(单选题)

A. comparably B. entirely

C. explicitly D. deservedly 试题答案:B

287、This volume comprises samples from the works of one hundred authors in the past fifty years.(单选题)

A. contains B. sprays C. splits D. spear 试题答案:A

288、______(单选题) A. with B. into C. out into D. in 试题答案:B

2、______(单选题) A. thing B. reality C. fact D. conclusion 试题答案:C

290、______(单选题) A. Having

B. With C. In D. On 试题答案:B

291、Of course, there have been times, as a young man, when I got tired from study and devoted my time to playing.(单选题)

A. tired of B. got tired of C. tired up D. used to tire of 试题答案:B

292、______(单选题) A. However B. Then C. For example D. Instead 试题答案:C

293、______(单选题) A. thought B. idea C. opinion D. advice 试题答案:A

294、That play has puzzled authorities for generations, but to my father has the clarity and the simplicity of a medieval moral play.(单选题)

A. perplexed B. disordered C. anguished D. seduced 试题答案:A

295、______(单选题) A. context B. texture C. extent D. exterior 试题答案:C

296、The part of the sentence: his ability to provide competent daytime services “was compromised” may mean____________.(单选题)

A. his being unable to provide competent daytime services

B. his ability to provide competent daytime services was discredited C. his qualification as a doctor was suspected

D. his NHS practice is no more than a cheat to the patients 试题答案:B

297、The poet compressed many thoughts and emotions into a few well-chosen words.(单选题)

A. deserved B. compacted C. complimented D. transferred 试题答案:B

298、For children, playing is an automatic and integral component of growing up.(单选题)

A. reminder B. corrosion C. junction D. part 试题答案:D

299、The advertising industry in today’s world does have its share of responsibilities in leading people to misconceptions.(单选题)

A. for leading people to B. to lead people to C. to lead people into D. for leading people into 试题答案:A

300、A statement made or implied in the passage is that __________.(单选题) A. attitudes can be based on the learning of falsehoods

B. a child can develop in the classroom an attitude about the importance of brushing his teeth

C. attitudes cannot easily be changed by rewards and lectures

D. the attitudes of elementary school-aged children are influenced primarily by their teachers

试题答案:D

301、A good dictionary will help you up in your reading.(单选题) A. in B. out

C. down D. through 试题答案:B

302、______(单选题) A. near B. under C. on D. above 试题答案:B

303、The experience of foreign countries is worth learning from and taking for reference.(单选题)

A. learning and reference B. our learning and our reference

C. our learning from and taking for reference D. our learning and make reference to 试题答案:C

304、______(单选题) A. popularized B. humanized C. westernized D. generalized 试题答案:C

305、Although the Moon has not held great prominence in the history of religion, the veneration of the Moon by some societies has been practiced since early times.(单选题)

A. magic of B. symbol for C. worship of D. dependence on 试题答案:C

306、______(单选题) A. chose B. adopted C. accepted D. took。 试题答案:B

307、______(单选题) A. primitive B. Eastern C. alien D. ethnic 试题答案:B

308、Our enthusiasm differs from that of young men only is that it is less demonstrative—still, we would have its existence acknowledged.(单选题)

A. but that B. so that C. in that D. provided that 试题答案:C

309、______(单选题) A. capabilities B. responsibilities C. proficiency D. efficiency 试题答案:A

310、The lumber bridges were devised to __________.(单选题) A. improve chances for tamarins to meet and mate

B. connect once separated habitats for the sake of research C. make use of some lumber cut down D. both A and C 试题答案:A

311、If the author’s predictions are realized, the demand for unskilled workers will be __________.(单选题)

A. very high B. very low

C. the same as today D. constantly rising 试题答案:B

312、______(单选题) A. preoccupied B. absorbed C. engaged D. indulged

试题答案:A

313、______(单选题) A. When B. Since C. While D. As 试题答案:A

314、______(单选题) A. thought B. idea C. opinion D. advice 试题答案:A

315、In the coming years, people will __________.(单选题) A. have more machines at their disposal B. experience starvation C. never work

D. have fewer machines at their disposal 试题答案:A

316、The concept of upward social mobility has been an abiding feature of American life.(单选题)

A. enduring B. unaffected C. intriguing

D. observing 试题答案:A

317、Young people are vulnerable to the influences of radio and television.(单选题)

A. persuaded by B. appeased by C. programmed to D. susceptible to 试题答案:D

318、Spearmint is distilled for flavoring chewing gum and candy and used as a disguise for disagreeable tastes in medicine.(单选题)

A. inconsistent B. opposing C. unpleasant D. unbearable 试题答案:C

319、The mother didn't know who is blamed for the broken glass.(单选题) A. blamed B. would blame C. to blame D. be blamed 试题答案:C

320、Many economic studies have tried to isolate effects of deficits.(单选题)

A. separate

B. give up C. reject D. change 试题答案:A

321、Wang’s zeal was contagious; soon all his fellow students were busily making posters, inspired by his ardent enthusiasm for the cause.(单选题)

A. eager B. enthusiasm C. zealot D. fanatic 试题答案:B

322、______(单选题) A. driven B. doomed C. forced D. led 试题答案:B

323、Blessed are those who are persecuted for righteousness’ sake.(单选题) A. murdered B. pursued C. oppressed D. evaluated 试题答案:C

324、______(单选题)

A. much B. many C. more D. most 试题答案:B

325、With the change of red fights, there are long queues of vehicles that wait while a few people who walk across the zebra.(单选题)

A. wait...walk B. waiting...walking C. waiting...walk D. wait...walking 试题答案:C

326、Mary's daughter, although only six years old, showed ingenuity in making a dress for her doll.(单选题)

A. thoughtfulness B. cleverness C. sincerity D. truthfulness 试题答案:B

327、Mary happened to meet her best friend in the middle school while she was in Paris on business.(单选题)

A. ran over B. ran after C. ran into D. ran down

试题答案:C

328、______(单选题) A. give B. supply C. provide D. pay 试题答案:D

329、Which of the following is NOT true about the Hawthorne study?(单选题) A. It was the first documented evidence of the psychological effects on doing work.

B. The Hawthorne study continued for five years.

C. They found that the workers responded not to the level of lighting but to the fact that other work conditions were not favorable.

D. The study changed the focus from economics to a multifaceted approach. 试题答案:C

330、______(单选题) A. globalization B. revolution C. industrialization D. evolution 试题答案:A

331、______(单选题) A. mix B. join C. put

D. share 试题答案:B

332、The suggestion that the mayor will present the prizes was accepted by everyone.(单选题)

A. present B. presents C. would present D. ought to present 试题答案:A

333、In the near future, starvation will be prevented by __________.(单选题)

A. Chinese agriculture B. use of new fertilizers

C. control of the diseases and the heredity of plants and animals D. vitamin pills 试题答案:C

334、______(单选题) A. off B. down C. out D. alone 试题答案:B

335、______(单选题) A. noise B. misfortune

C. panic D. fear 试题答案:C

336、No such things as ghost exists in the world. That’s your illusion.(单选题)

A. No such a thing as B. No such thing as C. No such thing as a D. No such a thing as a 试题答案:B

337、That play has puzzled authorities for generations, but to my father has the clarity and the simplicity of a medieval moral play.(单选题)

A. perplexed B. disordered C. anguished D. seduced 试题答案:A

338、The author of this passage tries to __________.(单选题)

A. present certain facts of how the development of a person’s attitude can be influenced

B. show that our society is not doing enough to help children shape their attitudes

C. point out that teachers are the only people who can influence the children’s attitudes

D. prove that speeches and books are the only factors to indoctrinate children 试题答案:A

339、______(单选题) A. idea B. concept C. trend D. situation 试题答案:B

340、______(单选题) A. small B. big C. handy D. thrifty 试题答案:A

341、______(单选题) A. strengthen B. accommodate C. stimulate D. enhance 试题答案:B

342、______(单选题) A. claimed B. admired C. ignored D. surpassed 试题答案:B

343、______(单选题) A. synonymous B. symptomatic C. synthetic D. sympathetic 试题答案:D

344、The suggestion that the mayor will present the prizes was accepted by everyone.(单选题)

A. present B. presents C. would present D. ought to present 试题答案:A

345、It is useful to science considering the earth as an object in space.(单选题)

A. to consider B. which considers C. considers

D. the consideration of 试题答案:A

346、Mr. Smith can’t believe that his child would read of her own accord.(单选题)

A. by herself B. surprisingly C. voluntarily

D. reluctantly 试题答案:C

347、For many adolescents, participation in sports is one way that they can feel true self-esteem.(单选题)

A. loyalty B. liberty C. selfishness D. pride 试题答案:D

348、The mother didn't know who is blamed for the broken glass.(单选题) A. blamed B. would blame C. to blame D. be blamed 试题答案:C

349、______(单选题) A. which B. that C. what D. how 试题答案:C

350、What did the researchers learn from the second step?(单选题) A. The trees in the new forest were in different size. B. The insects in the new forest had a different taste.

C. Tamarins could get used to the new environment. D. Above 80% of tamarins survived. 试题答案:C

351、______(单选题) A. from B. to C. of D. on 试题答案:D

352、I urged all the students to take the initiative in their own hands to determine their goals for further pursuit rather than to depend on their teachers and their parents.(单选题)

A. determine B. determining C. in determining D. for determining 试题答案:C

353、______(单选题) A. male B. female C. man D. woman 试题答案:A

354、The first ethics dealt with the relation between individuals. Late accretions dealt with the relation between the individual and society.(单选题)

A. adoptions B. accounts C. developments D. increases 试题答案:D

355、To say that all Americans wear dazzlingly colored clothes is a generalization.(单选题)

A. well B. gloriously C. brightly D. radiantly 试题答案:C

356、The author implies that __________.(单选题)

A. the teacher should guide all discussions by revealing her own attitude B. in some aspects of social studies a greater variety of methods can be used in the upper grades than in the lower grades

C. people usually act on the basis of reasoning rather than emotion D. children’s attitudes often come from those of other children 试题答案:B

357、______(单选题) A. grateful B. ready C. pleased D. obligated 试题答案:D

358、Turtles are well-known throughout the world for reasons except its _________.(单选题)

A. longevity

B. beneficial substances to human beings C. high value as a special target for collectors D. status in restaurants 试题答案:D

359、To be frank, I’d rather you had not involved in the case.(单选题) A. were not involved B. not involved

C. not to involved D. will not be involved 试题答案:A

360、What does the author mean by the statement “children’s literature began to bloom” underlined in Paragraph 2?(单选题)

A. Quality illustrations and attractive formats made books more appealing. B. Illustrations often included flowers. C. It became more varied and attractive. D. It became more numerous and popular. 试题答案:D

361、Useful drugs are made from inorganic substances or are plant and animal by-products.(单选题)

A. materials B. derivatives C. chemicals

D. ingredients 试题答案:B

362、______(单选题) A. follows B. picks up C. misses D. catches 试题答案:C

363、______(单选题) A. characteristically B. particularly C. mainly D. exactly 试题答案:A

3、______(单选题) A. get B. give C. meet D. notice 试题答案:C

365、______(单选题) A. attractiveness B. beauty C. figure

D. shape 试题答案:A

366、The noun phrase “the medicine” underlined in Paragraph 1 refers to the _________.(单选题)

A. turtle

B. medicine made from turtle C. cancer cure D. pet trade 试题答案:B

367、The noun phrase “the medicine” underlined in Paragraph 1 refers to the _________.(单选题)

A. turtle

B. medicine made from turtle C. cancer cure D. pet trade 试题答案:B

368、In the Chinese household, grandparents play indispensable roles in raising children.(单选题)

A. dominant B. exemplary C. essential D. demanding 试题答案:C

369、The advertising industry in today’s world does have its share of responsibilities in leading people to misconceptions.(单选题)

A. for leading people to B. to lead people to C. to lead people into D. for leading people into 试题答案:A

370、A tamarin can be called any of the following except(单选题) A. a monkey B. a primate C. a house cat D. a lion tamarin 试题答案:C

371、Incredible as it sounds, that is now the policy of a certain faction of Parliament.(单选题)

A. Incredulous B. Discreditable C. Indicative D. Unbelievable 试题答案:D

372、______(单选题) A. idea B. concept C. trend D. situation 试题答案:B

373、Most tachometers measure the speed of rotation of a spinning shaft or wheel in terms of revolutions per minute.(单选题)

A. pumping B. wavering C. floating D. whirling 试题答案:D

374、According to the passage, it can be concluded that a “multifaceted approach” to human motivation in the workplace to __________.(单选题)

A. exclude economics

B. lead to greater productivity C. exclude physical conditions

D. focus mainly on psychological and social forces 试题答案:B

375、It is not so much the language that the cultural background that makes the book difficult to understand.(单选题)

A. but B. nor C. as D. like 试题答案:C

376、______(单选题) A. obtained B. called C. deserved

D. earned 试题答案:D

377、______(单选题) A. result B. lead C. bring D. stir 试题答案:A

378、To save the wild species from extinction, the author put the stress on __________.(单选题)

A. knowledge B. technique C. persistence D. confidence 试题答案:A

379、______(单选题) A. increases B. reduces C. decreases D. adds 试题答案:C

380、______(单选题) A. that B. which

C. in order that D. for 试题答案:B

381、______(单选题) A. obtained B. called C. deserved D. earned 试题答案:D

382、There are actually too many opportunities to learn more, to see more, and to understand more, and they all require us to change, at least a little bit, in order to make progress.(单选题)

A. very many B. too much C. so many D. extremely many 试题答案:C

383、The word “workaholic” is used in the passage to have____________.(单选题)

A. a positive implication B. a negative implication C. a neutral meaning D. a satirical meaning 试题答案:A

384、It is imperative that they have the intellectual background to meet the challenge.(单选题)

A. necessary B. terrific C. unfounded D. sturdy 试题答案:A

385、______(单选题) A. places B. directions C. structures D. sites 试题答案:D

386、______(单选题) A. number B. deal C. amount D. lot 试题答案:C

387、______(单选题) A. Anywhere B. Nowhere C. Wherever D. Whereto

试题答案:B

388、The Atlantic coast of Patagonia is increasingly vulnerable. Squid fishing is depleting food stocks vital to marine life.(单选题)

A. essential B. preliminary C. sophisticated D. sheer 试题答案:A

3、The phrase “that injury” underlined in Paragraph 5 refers to____________.(单选题)

A. his bad back

B. the doctor’s weightlifting

C. his clinically inappropriate practice D. his dishonest cheating 试题答案:A

390、______(单选题) A. endure B. stay C. live D. suffer 试题答案:B

391、Not much people realize that apples have been cultivated for over 3,000 years.(单选题)

A. Not many B. Not enough

C. Without many D. No many 试题答案:A

392、______(单选题) A. number B. amount C. quantity D. numbers 试题答案:D

393、According to this passage, turtles are of great importance in China because they are _________.(单选题)

A. rare

B. the most expensive in food markets C. imported into China

D. used to cure certain diseases 试题答案:D

394、The sentence “Our planet has shrunk” underlined in Paragraph 1 means that __________.(单选题)

A. the earth has become physically smaller

B. the more advanced ways of traveling has made the distance between countries shorter

C. the traditional concept of our planet has become out-of-date D. modern means of communication has made it much easier for people to communicate with each other from different parts of the world

试题答案:D

395、The Clarks haven't decided yet which hotel for staying.(单选题) A. to stay B. is to stay C. to stay at D. is for staying 试题答案:C

396、He took it as a compliment when I told him his fashion was too modern for anyone to dress.(单选题)

A. irony B. admiration C. confidence D. greeting 试题答案:B

397、______(单选题) A. industrial B. agricultural C. commercial D. decoration 试题答案:A

398、The students expected there having been more reviewing classes before the final exams.(单选题)

A. is B. being C. have been D. to be

试题答案:D

399、______(单选题) A. nothing else B. something else C. anything else D. none 试题答案:A

400、Which of the following can be concluded from the author’s statement “Any beneficial substances from the turtles could also be synthesized chemically, so as to prevent the killing of turtles” in Paragraph 3 ?(单选题)

A. The author feels sorry for killing turtles massively. B. Turtles can be used to substitute many other medicines. C. Many other kinds of herbs can be as useful as turtles.

D. International market feels happy for Chinese businessmen to buy. 试题答案:A

401、______(单选题) A. However B. Then C. For example D. Instead 试题答案:C

402、______(单选题) A. ensured B. insured C. assured

D. guaranteed 试题答案:B

403、You can take off your raincoat now. The rain seems to stopped.(单选题) A. to stop B. to have stopped C. to have been stopped D. to have been stopping 试题答案:B

404、How I wish John knew how to apply grammatical rules properly and recognizes the fact that he is nearly always in the wrong.(单选题)

A. recognize B. recognized C. to recognize D. recognizing 试题答案:B

405、It is imperative that they have the intellectual background to meet the challenge.(单选题)

A. necessary B. terrific C. unfounded D. sturdy 试题答案:A

406、______(单选题) A. business B. cash

C. economy D. insurance 试题答案:D

407、______(单选题) A. industry B. literature C. education D. IT 试题答案:B

408、The part of the sentence: his ability to provide competent daytime services “was compromised” may mean____________.(单选题)

A. his being unable to provide competent daytime services

B. his ability to provide competent daytime services was discredited C. his qualification as a doctor was suspected

D. his NHS practice is no more than a cheat to the patients 试题答案:B

409、Using extremely different decorating schemes in adjoining rooms may result in discord and a lack of unity in style.(单选题)

A. compromise B. disharmony C. disillusion D. consequence 试题答案:B

410、People had been conscious of the problem before, but the new book made them aware of its importance.(单选题)

A. altitude B. multitude C. magnitude D. aptitude 试题答案:C

411、______(单选题) A. match B. compare C. rival D. equal 试题答案:A

412、I should say Henry is not very much a writer as a reporter.(单选题) A. that B. so C. this D. as 试题答案:B

413、______(单选题) A. emergence B. illness C. murder D. accident 试题答案:D

414、Which of the following is NOT true according to the passage?(单选题)

A. The models of the online fashion stores were not suitable. B. Some online fashion stores still make profits. C. There are online stores in Italy that make money. D. Sweden’s online stores are doing well by discount. 试题答案:D

415、William failed all his exams. He should’t miss so many classes.(单选题)

A. mustn’t miss. B. couldn’t have missed C. might have missed D. shouldn’t have missed 试题答案:D

416、______(单选题) A. became B. equipped C. posed D. provided 试题答案:D

417、______(单选题) A. unique B. dual C. global D. national 试题答案:C

418、______(单选题) A. positively B. negatively C. subjectively D. objectively 试题答案:B

419、______(单选题) A. draining B. working C. touching D. drilling 试题答案:A

420、The Navajo people of Arizona and New Mexico build their hogans, cone-shaped dwellings made of logs and earth, during the summer.(单选题)

A. stadiums B. residences C. stacks D. stalls 试题答案:B

421、John Adams, one of the American Revolution’s most devoted patriots, was the lawyer who successfully defended the British soldiers charged with murder after the Boston Massacre.(单选题)

A. disloyal B. daring C. dedicated

D. persuasive 试题答案:C

422、The border was actually two towns, though no one was big enough to amount to anything.(单选题)

A. not one B. neither one C. none D. nor 试题答案:B

423、He took it as a compliment when I told him his fashion was too modern for anyone to dress.(单选题)

A. irony B. admiration C. confidence D. greeting 试题答案:B

424、______(单选题) A. study B. discovery C. research D. development 试题答案:C

425、From the passage, increased automation __________.(单选题) A. can be successfully opposed B. cannot be avoided

C. has not yet begun

D. will put everyone out of work 试题答案:B

426、Herman Melville’s fictionalized account of his South Sea adventures brought him prosperity and admission to prominent literary circles.(单选题)

A. prevalent B. obscure C. eminent D. legitimate 试题答案:C

427、Amateur cooks have joined the craze with the help of more than 20 cookbooks which devote exclusively with hot and spicy Mexican, Thai and Cajun foods.(单选题)

A. that devote exclusively to B. devoting exclusively of C. that devotes exclusively with D. that devoting exclusively to 试题答案:A

428、Composer Philip Glass created single handedly a new musical genre with both classical and popular appeal.(单选题)

A. by himself B. durable C. manually D. boldly 试题答案:A

429、______(单选题) A. use B. mixture C. intake D. pollution 试题答案:D

430、What did the researchers learn from the second step?(单选题) A. The trees in the new forest were in different size. B. The insects in the new forest had a different taste. C. Tamarins could get used to the new environment. D. Above 80% of tamarins survived. 试题答案:C

431、Our plan didn’t get up the ground because no one could come.(单选题) A. get over B. get on C. get off D. get through 试题答案:C

432、Tarzan, a character in Edgar Rice Burroughs’ books, has many breathtaking adventures in the jungle.(单选题)

A. exciting B. mysterious C. diversified D. humorous

试题答案:A

433、After crude oil is extracted from a well, it is usually piped to a refinery.(单选题)

A. unrefined B. toxic C. transparent D. turbid 试题答案:A

434、Since the Second World War, most urban growth in the United States has occurred on the outskirts of existing metropolitan areas.(单选题)

A. counties B. edges C. streets D. intersections 试题答案:B

435、______(单选题) A. on B. in C. by D. to 试题答案:C

436、______(单选题) A. Oil B. Exhaust C. Smoke

D. Gas 试题答案:C

437、To save the wild species from extinction, the author put the stress on __________.(单选题)

A. knowledge B. technique C. persistence D. confidence 试题答案:A

438、It was the year when his grandmother was still very clear, and very rigid about what she wanted.(单选题)

A. inflexible B. vulnerable C. authoritative D. vicious 试题答案:A

439、______(单选题) A. comparatively B. particularly C. immediately D. invariably 试题答案:A

440、______(单选题) A. enough B. quite

C. yet D. much 试题答案:B

441、______(单选题) A. the conversation B. shyness C. others D. themselves 试题答案:D

442、What impact did color printing have on children’s books?(单选题) A. Sales increased by the middle of the 19th century. B. Rough illustrations were now more appealing.

C. Illustrations told more of the story and were more appealing. D. Books became more amusing. 试题答案:C

443、John elevated the status of American portraiture through his series of paintings of notable eighteenth-century New Englanders.(单选题)

A. revised B. researched C. enlivened D. raised 试题答案:D

444、______(单选题) A. Symptoms

B. Signals C. Highlights D. Incidences 试题答案:A

445、The waterfront is notorious for bringing out thievery in the human spirit, as any owner will testify.(单选题)

A. infamous B. arrogant C. weird D. spotted 试题答案:A

446、______(单选题) A. bestowed B. given C. presented D. endowed 试题答案:D

447、Many people prefer to have their tax forms completed by a professional rather than having done it themselves.(单选题)

A. doing B. do

C. to do D. did 试题答案:B

448、Leaving the market-place, the fat man looked pleased with himself in having discovered a bargain.(单选题)

A. at…for B. at…at C. with…for D. with...at 试题答案:D

449、______(单选题) A. link B. build C. maintain D. turn 试题答案:B

450、The author wants to tell us that __________.(单选题)

A. the primatologists have been devising ways to save the threatened tamarins B. the black lion tamarin is the most distinctive animal of all animals C. the tamarins organize their family life like our own D. the Portuguese were the disaster-makers to the tamarins 试题答案:A

451、Though in no means rich, he was better off than at any other period in his life.(单选题)

A. by any means B. by some means C. by all means D. by no means

试题答案:D

452、In the Chinese household, grandparents play indispensable roles in raising children.(单选题)

A. dominant B. exemplary C. essential D. demanding 试题答案:C

453、The poet compressed many thoughts and emotions into a few well-chosen words.(单选题)

A. deserved B. compacted C. complimented D. transferred 试题答案:B

454、______(单选题) A. low B. far C. great D. high 试题答案:D

455、______(单选题) A. idea B. way C. concept

D. outlook 试题答案:B

456、______(单选题) A. that B. which C. what D. how 试题答案:D

457、Who wrote “Little Women”?(单选题) A. Charles Dodgson. B. Edwards Lear. C. Samuel Clemens. D. Louisa May Alcott. 试题答案:D

458、All in all, it is now beyond doubt that in size and scope the rapid global spread of the habit to wear jeans, however it may be explained, is an accident without precedent in the history of human attire.(单选题)

A. of wearing...incident B. wearing...event C. of wearing...event D. to be wearing...incident 试题答案:C

459、______(单选题) A. from B. to

C. of D. on 试题答案:D

460、My parents want very much to see you, and as we live in a very large house, we could offer you spacious accommodations.(单选题)

A. criminal B. pump C. psychology D. lodgings 试题答案:D

461、AMD’s K6 chip includes graphics technology equivalent to Intel’s MMX and costs much less than Intel equivalents.(单选题)

A. singular B. counterpart C. inductive D. spectacular 试题答案:B

462、The phrase “out of sight and out of mind” underlined in Paragraph 3 probably means __________.(单选题)

A. being unable to think properly for lack of insight B. being totally out of touch with business at home C. missing opportunities for promotion when abroad D. leaving all care and worry behind 试题答案:C

463、His friends no longer had an incentive to continue his education.(单选题)

A. finances B. motivation C. an inclination D. a tendency 试题答案:B

4、______(单选题) A. villages B. areas C. towns D. houses 试题答案:B

465、Latin America, with its many diverse musical cultures, is a case in point.(单选题)

A. animated B. elevated C. varied D. dignified 试题答案:C

466、Furniture makers use glue to hold joints together and sometimes to reinforce it.(单选题)

A. its B. fast C. hard

D. them 试题答案:D

467、Young people are vulnerable to the influences of radio and television.(单选题)

A. persuaded by B. appeased by C. programmed to D. susceptible to 试题答案:D

468、This article was written to __________.(单选题) A. warn us of impending starvation

B. present facts about life in the near future C. oppose biological advances D. warn of the danger of automation 试题答案:B

469、______(单选题) A. always B. almost C. entirely D. surely 试题答案:B

470、Too many regulatory organizations have a development-first mindset and enforcement and oversight are ineffective, if not altogether lacking.(单选题)

A. neglect B. ignorance

C. blunder D. supervision 试题答案:D

471、______(单选题) A. has to be B. must be C. should be D. ought to be 试题答案:A

472、If only I am enough vitality,I could probably do without my one-o’clock nap.(单选题)

A. had enough had B. had enough C. has enough D. has had enough 试题答案:B

473、According to the passage, what is an important consideration of international corporations in employing people today?(单选题)

A. Connections with businesses overseas. B. Ability to speak the client’s language. C. Technical know-how. D. Business experience. 试题答案:B

474、______(单选题) A. factors

B. ingredients C. composers D. facts 试题答案:B

475、______(单选题) A. understood B. enjoyed C. happy D. loving 试题答案:A

476、Alexander Hamilton was accused of being involved in a scheme to establish a separate nation in the western part of the United States.(单选题)

A. plot B. decision C. order D. notion 试题答案:A

477、On January 20, 1778 Captain James Cook took his two vessels into a small harbor on the island of Kauai.(单选题)

A. assistants B. ships C. vehicles D. guns 试题答案:B

478、The European online fashion business __________.(单选题)

A. has gone through the most difficult times B. was in a big boom some time ago C. lost support of all its stockholders

D. made much money from urban sportswear last year 试题答案:B

479、We are beginning to learn that we __________.(单选题) A. can control our physical environment B. can never control our biological environment C. have no control over our physical environment

D. can control both our biological and physical environments 试题答案:D

480、______(单选题) A. When B. Since C. While D. As 试题答案:A

481、______(单选题) A. this B. that C. what D. it 试题答案:D

482、______(单选题)

A. better than B. instead of C. as well as D. rather than 试题答案:C

483、Through receiving financial support from family, community or the government is allowed, it is never admired.(单选题)

A. As B. Once C. Although D. Lest 试题答案:C

484、Why does the author say that the important part of this research began when two Harvard researchers were brought in?(单选题)

A. Until then the research had been poorly conducted. B. They took a multifaceted approach.

C. The results of the original research did not make sense. D. Harvard had a good reputation in conducting research. 试题答案:B

485、Diplomatic misunderstandings can often be traced back to blunders in translation.(单选题)

A. mistakes B. feats C. evaluations D. duplicates

试题答案:A

486、______(单选题) A. If B. Although C. Whereas D. Because 试题答案:D

487、A female mantis does not hesitate to devour her own mate if she is hungry.(单选题)

A. ignore B. fight C. consume D. hurt 试题答案:C

488、______(单选题) A. invented B. produced C. discovered D. developed 试题答案:C

4、Apparel online business __________.(单选题) A. can meet various needs of customers

B. has comparatively lower cost than bookstores

C. is hard to make people believe its high-quality goods

D. has advantages for customers to return goods 试题答案:C

490、Lack government support, they had to approach sponsors, organizers, and musicians on their own — at first, she claims, in her country.(单选题)

A. Lacks B. Lacked C. Lacking D. A lack of 试题答案:C

491、______(单选题) A. struck B. touched C. moved D. hit 试题答案:A

492、______(单选题) A. grateful B. ready C. pleased D. obligated 试题答案:D

493、The Atlantic coast of Patagonia is increasingly vulnerable. Squid fishing is depleting food stocks vital to marine life.(单选题)

A. essential B. preliminary

C. sophisticated D. sheer 试题答案:A

494、The passage specifically states that __________.(单选题) A. direct experiences are more valuable than indirect ones

B. whatever attitudes a child learns in school have already been introduced at home

C. teachers should always conceal their own attitudes

D. teachers can sometimes have an unwholesome influence on children 试题答案:D

495、When he fails his final examination, he is sure of a university place.(单选题)

A. If B. In case C. Even when D. Even if 试题答案:D

496、Elvis Presley blazed a trail in pop music and was considered one of the greatest pop icons in American history.(单选题)

A. prevailed B. pioneered C. ignited D. burnt 试题答案:B

497、If a businessperson wants to be promoted, the most important thing that is required of him or her is __________.(单选题)

A. overseas experience

B. high-tech communications equipment C. a foreign language D. English 试题答案:A

498、Eating too much fat can devote to heart disease and cause high blood pressure.(单选题)

A. attribute to B. attend to C. distribute to D. contribute to 试题答案:D

499、______(单选题) A. circumstances B. context C. situation D. surroundings 试题答案:B

500、For years an acrimonious debate over how to protect heroin users impeded efforts in the U.S. to control the spread of AIDS.(单选题)

A. convoluted B. belied C. stoked

D. encumbered 试题答案:D

501、The concept of upward social mobility has been an abiding feature of American life.(单选题)

A. enduring B. unaffected C. intriguing D. observing 试题答案:A

502、The government is believed to be considering passed a law making it a crime to import any kind of weapons.(单选题)

A. to pass B. to have passed C. passing D. having passed 试题答案:C

503、The word “tanked” underlined in Paragraph 1 means_______.(单选题) A. shrank B. protected C. covered D. boomed 试题答案:A

504、______(单选题) A. artisan B. art

C. arts D. artistic 试题答案:C

505、______(单选题) A. length B. time C. type D. history 试题答案:A

506、The problems themselves are still not truly strategic because the operation of the global environment is not affected and the survival of civilization is not at stake.(单选题)

A. at risk B. at issue C. pent up D. adhere to 试题答案:A

507、According to the passage, what changed children’s publishing in 1774?(单选题)

A. The Newberry Medal.

B. Some books began to be produced mainly for children to enjoy. C. Some books had attractive formats, quality illustrations and sturdy bindings.

D. Some books no longer contained religious instruction rules of behavior, ethical messages and moral platitudes.

试题答案:B

508、Advances in biological knowledge have __________.(单选题) A. kept pace with those in physics

B. been responsible for the invention of new machines C. surpassed those in physics D. lagged behind those in physics 试题答案:D

509、John Adams, one of the American Revolution’s most devoted patriots, was the lawyer who successfully defended the British soldiers charged with murder after the Boston Massacre.(单选题)

A. daring B. hysterical C. dedicated D. persuasive 试题答案:C

510、The advice the author missed giving in saving wild species is __________.(单选题)

A. having a thorough understanding of the requirements needed B. having enough human and financial resources C. outlawing the killing of the protected species D. different techniques for different animals 试题答案:B

511、______(单选题) A. off B. down C. out

D. alone 试题答案:B

512、We tried moving the piano,but it looked better while it was originally.(单选题)

A. where B. when C. as D. than 试题答案:A

513、The border was actually two towns, though no one was big enough to amount to anything.(单选题)

A. not one B. neither one C. none D. nor 试题答案:B

514、______(单选题) A. prevent B. inhibit C. keep D. motivate 试题答案:B

515、Which of the following is NOT mentioned in the last paragraph?(单选题) A. Biologists began to study new species of turtles for Chinese food markets.

B. Biologists discovered a few rare species of turtles as a result of search previously

C. Some species of turtles will soon be extinct if they are caught and killed at the present speed.

D. Turtles will soon be a target for rare collectors as dear as pearl and diamond. 试题答案:D

516、They soon moved back to the country because they did’t used to city life.(单选题)

A. usedn’t to B. wouldn’t used to C. hadn’t used to D. couldn’t get used to 试题答案:D

517、Which of the following is NOT characteristic of a tamadn family?(单选题)

A. A tamarin family consists of Father, Mother and their children. B. The family life is organized like humans.

C. All the family members share the responsibility in the upbringing. D. Tamarin brains are big for their size. 试题答案:D

518、Haburi’s business model __________.(单选题) A. is famous for its own Internet webpage B. could reach $10 billion in sales annually

C. wants to borrow the concept of out-of-town shopping malls D. tends to make money by selling cheaper commercial goods.

试题答案:C

519、If active measures are not taken, fossil fuel will be consumed soon in the world.(单选题)

A. used up B. bring up C. headed out D. handed down 试题答案:A

520、______(单选题) A. the conversation B. shyness C. others D. themselves 试题答案:D

521、______(单选题) A. vision B. viewpoint C. sightseeing D. prospect 试题答案:B

522、Extraordinary linens for the bed and bath, decorative accessories, toiletries, special gifts and more let you create an irresistible retreat for yourself or pampered guests.(单选题)

A. adept B. stubborn

C. indulged D. trembling 试题答案:C

523、Clark Gable gave a comic performance in the movie It Happened One Nightand he was widely welcomed.(单选题)

A. sophisticated B. pessimistic C. discreet D. funny 试题答案:D

524、______(单选题) A. much B. many C. more D. most 试题答案:B

525、______(单选题) A. cash B. profit C. money D. gain 试题答案:B

526、Leaving the market-place, the fat man looked pleased with himself in having discovered a bargain.(单选题)

A. at…for

B. at…at C. with…for D. with...at 试题答案:D

527、According to Paragraph 1, the tamarin story can be retold chronologically as follows:Ⅰ. Tamarins were declared extinct.Ⅱ. No one saw a tamarin in the wild.Ⅲ. Tamarins used to live in forests in southern Brazil.Ⅳ. The researchers have been doing everything they can to save tamarins.Ⅴ. Some researchers found by chance a small set of tamarins.(单选题)

A. Ⅳ— Ⅱ —Ⅰ— Ⅲ—Ⅴ B. Ⅲ — Ⅰ —Ⅱ—Ⅴ— Ⅳ C. Ⅱ—Ⅰ— Ⅲ— Ⅴ— Ⅳ D. Ⅰ— Ⅱ— Ⅲ— Ⅳ—Ⅴ 试题答案:B

528、______(单选题) A. displaying B. describing C. creating D. exchanging 试题答案:A

529、______(单选题) A. in B. to C. of D. for

试题答案:A

530、______(单选题) A. oblivious B. obvious C. oblique D. obscure 试题答案:B

531、______(单选题) A. consent B. insurance C. admission D. security 试题答案:D

532、Lack government support, they had to approach sponsors, organizers, and musicians on their own — at first, she claims, in her country.(单选题)

A. Lacks B. Lacked C. Lacking D. A lack of 试题答案:C

533、Leonard da Vinci, the famous Italian painter, was also distinguished for his contributions to architecture.(单选题)

A. well-known B. bright C. imaginary

D. public 试题答案:A

534、______(单选题) A. with B. in C. of D. toward 试题答案:C

535、______(单选题) A. ensured B. insured C. assured D. guaranteed 试题答案:B

536、It was the year when his grandmother was still very clear, and very rigid about what she wanted.(单选题)

A. inflexible B. vulnerable C. authoritative D. vicious 试题答案:A

537、The phrase “call-outs” in the passage is used to____________.(单选题)

A. cancelled NHS

B. emergent visits to his patients at any time

C. night visits to the home of his patients D. night walks out of his home 试题答案:C

538、This passage is most probably taken from _________.(单选题) A. an academic paper B. a newspaper report C. a textbook about magnets D. a science fiction 试题答案:A

539、Camels have extra, almost transparent, eyelids through which they can see in sandstorms.(单选题)

A. additional B. invaluable C. protective D. sensitive 试题答案:A

540、What is the author’s attitude toward high-tech communications equipment?(单选题)

A. Critical. B. Prejudiced. C. Indifferent. D. Positive. 试题答案:D

541、From the last paragraph, we can see that __________.(单选题) A. a teacher’s influence on children is always positive

B. children should be encouraged to reach their own decisions by ignoring objective facts

C. if improperly handled, a teacher’s influence can be very harmful to the children

D. children may develop prejudices if the teacher’s attitude is wrong 试题答案:C

542、It began to rain so they called off the match and didn't announce when it would be held.(单选题)

A. counted on B. estimated C. explained about D. canceled 试题答案:D

因篇幅问题不能全部显示,请点此查看更多更全内容

Copyright © 2019- 517ttc.cn 版权所有 赣ICP备2024042791号-8

违法及侵权请联系:TEL:199 18 7713 E-MAIL:2724546146@qq.com

本站由北京市万商天勤律师事务所王兴未律师提供法律服务